Kallt men vackert!

Så var vi hemma i ett fint och kallt vintersverige igen. 

På torsdag förmiddag tog vi för första gången på flera månader på oss byxor, vilken plåga, för att flyga mot Sverige. Vi flög från Fort de France på Martinique till Guadeloupe och sedan vidare mot Paris innan vi landade efter ca ett dygn i ett kallt Göteborg.

Vi hämtade ut väskorna och packade upp de tjockaste kläder som vi hade med oss innan vi åkte den sista biten hem till sonen. Härligt att träffa honom igen och att se hur han bor, sist vi var där hjälpte vi till med en lite kaosartad inflyttning. Skönt för Strumpan att komma ut från sin lilla kattväska. Strumpan gjorde sig hemmastadd i lägenheten där hon nu skall bo under det halvår som vi har kvar på vår resa. S hade förberett med ny låda, klösstolpe och en liten matta i soffan. Strumpan kommer att få det så bra.

Fredagen träffade vi dottern på stan, handlade byxor till mig och åt lunch på Kronhusbodarnas café. Därefter åkte vi med henne hem till Kungälv, tittade på hennes lägenhet som vi inte sett, tog en promenad och kvällen avslutades med mat, rödbetsbiffar, getost och klyftpotatis och lite spel. Gissa vem som vann? 

 Så på lördag morgon åkte vi vidare till Anders föräldrahem på Ängön. Naturligtvis skönt att vara framme men även en sorg, tomhet och känsla av saknad efter B-M som ju blir mer påtaglig när vi är här hemma igen.  Kanske är det för att vi varit borta ett tag…men visst är det vackert här.

 

Kommentera här: