Vad är hemma?

Länge sedan vi skrev någonting och anledningen är ju att vi är hemma i Sverige och Ängön. Det händer inte så mycket här. Det är just nu regnigt och grått och det är inte utan att vi saknar vädret i Karibien lite...Vi har i alla fall beställt hembiljetter (eller vad kallar man det) och åker tillbaks den sjunde februari. Därefter kommer vi att vara lite flitigare på att skriva igen samtidigt som vi kommer att utforska Martinique med flera öar. 
 
Beställt biljetter hem skrev jag och konstigt nog känns det som att båten och Karibien är hem just nu även om vi åker runt mycket. Samtidigt är ju även Trollhättan hemma men vi har ju hyrt ut huset så vi har bara varit hem lite för att hämta lite kläder. Denna veckan skall vi träffa lite vänner hemifrån. Skall bli skoj. 
 
Igår var vi i Göteborg och hälsade på barnen och Strumpan. Hade med en laddning kattleksaker, bollar med pingla i. Strumpan blev som en kattunge när hon fick några bollar, hon sprang runt och sparkade boll i ett par timmar. Hon kommer helt klart att trivas med att vara på land men vi kommer att sakna henne. 
 
Vår utombordsmotor har föresten slutat fungera... det gjorde den dagen innan vi fick beskedet om att vi behövde åka hem. Felet är topplocket som spruckit. Nu väntar vi på ett nytt som vi bestält i Uddevalla och som förhoppningsvis hinner komma innan vi åker tillbaks. Datorn som vi köpte innan vi skulle åka över atlanten och som gick sönder efter tre veckor skall nu finnas att hämta i Göteborg. Vi skickade den från Gran Canaria till sonen i Göteborg och han har skickat den vidare. Hoppas nu på mer tur med den denna gång. Jo saker går sönder, både gammalt och nytt.