Äventyret fortsätter!

Fast på flygplatsen i Paris. Idag påbörjade vi resan tillbaks till Martinique efter att ha sagt ett sista farväl till Anders mamma. När jag skriver att vi fortsätter äventyret så får jag väl erkänna att Strumpan numera har sitt äventyr hos sonen som kommer att skämma bort henne under det halvår som vi har kvar på resan. 
 
Vi gick upp klockan tre inatt eftersom flyget skulle gå tio över sex på morgonen. När vi vaknat till och klätt på oss såg vi att det kommit ett sms om att flyget skulle bli försenat en timma. Vi blev skjutsade till flygplatsen av mamma och pappa och eftersom vi ändå var uppe så tyckte vi det var lika bra att åka så kunde de hinna tillbaks till Göteborg och sova lite innan de skulle börja sin hemfärd från S.
 
Flyget blev ytterligare försenat och när vi kom fram i Paris var det bara en halvtimma kvar till nästa flyg skulle starta. Hade kommit en decimeter snö i Paris inatt och det var franskt flygkaos. När vi åter slog på telefonerna efter landningen hade Anders fått ytterligare ett ganska kryptiskt sms som meddelade att det var många förseningar och att vi borde ställa in resan??? När detta togs emot var vi dock redan i luften.
 
Vi fick i alla fall skynda oss till rätt terminal, fick ta buss och sedan springa för att hinna fram till gaten. Men efter det har vi väntat, efter ett tag fick vi voucher för att handla lite mat och nu är vi i alla fall mätta medan vi väntar. Det här blir nog en lång dag... 

Kommentarer:

1 Anonym:

Hoppas ni har kommit lite längre nu!! Ha det gött❣️❣️

Svar: Hej, Jo nu sitter vi och väntar på flygplatsen i Goudaloupe.
Strumpan, Anders och Kristina

2 John%252525252520och%252525252520Irene:

Hoppas ni har kommit lite längre nu ❣️❣️ Ha det gött!👍
Kram, John och Irene 😊

Svar: 😀
Strumpan, Anders och Kristina

Kommentera här: