3/12 2017

Hej,

Så har tre dygn gått av vår överfart och idag har vi seglat hela dagen. I förmiddags med god fart men nu har det mojnat och vi är bara nere i en fart på drygt tre knop. Skönt att segla i alla fall och Strumpan njuter av att motorn är avstängd. Hon vill helst inte vara inomhus när motorn är på, troligtvis är det ljudet som stör.

Nu har vi inte sett någon båt sedan igår morse och autopiloten är på så vi har det ganska lugnt. Vi har fått se två fantastiska delfinshower idag. I förmiddags en med ganska små delfiner och nu under eftermiddagen en med större delfiner som hoppade och gjorde konster. Man tröttnar aldrig på att titta på dessa glada sociala djur

Även om vi har lite att göra så rullar det på. Vi sover ju i skift och sedan läser vi, spelar spel, lagar mat och försöker träna lite. Det är ju inte så lätt att få motion i en båt men vi försöker i alla fall med lite styrketräning för att inte musklerna helt skall tyna bort under resan. Efter träningen blev det en hinksaltvattensdusch i sittbrunnen. Ja något duschdrapperi behövs ju inte i denna ensamma värld.

Ha det gott!

Besättningen på Streamline

Kommentera här: