Strumpans på eget äventyr!

Då har jag blivit hämtad hos veterinären av min personal. De kom med den hemska väskan och skumpade mig hem till båten igen. Så nu ligger jag och vilar upp mig efter en hemsk natt i fängelse tillsammans med hundar… 

 För en vecka sedan vågade jag hoppet över till kajen. Det var inte så svårt. Sen var det svårare att hoppa tillbaks igen, jag vågade inte försöka och ingen fanns där som kunde hjälpa mig. Jag gick bort till en liknande båt (segelbåt vit med röd rand) men de ville inte att jag skulle komma ombord. Då smög jag ombord genom ett öppet fönster på en motorbåt istället. På motorbåten hittade jag ett litet mysigt krypin där jag kunde vila mig och ingen såg mig. Men sedan kunde jag inte komma ut. Någon hade stängt fönstret och varje gång som de kom för att titta till båten hade de en hemsk hund med sig, hu, bäst att gömma sig.  Jag stal hundens vatten, hi hi, men det fanns inte någon mat och jag blev hemskt hungrig.
 Igår när jag tittade ut genom fönstergluggarna i båten såg en man mig. Han såg till att jag kom ut ur båten och fick mat, snällt… men sedan hamnade jag i djurfängelset. Nu är jag tillbaks hemma igen har fått god mat och vatten, men det är värst vad de vaktar på mig nu.

Kommentarer:

1 John%25252520och%25252520Irene:

👍Härligt! Strumpebandet på, ser vi 😂

Svar: Japp, nu vågar vi inte annat.
Strumpan, Anders och Kristina

Kommentera här: