Glada nyheter!

Strumpan är återfunnen, lite hungrig och medtagen men frisk i övrigt. Hamnpersonalen i La Gomera ringde i förmiddags och meddelade att hon hittats i en båt då ägaren kom tillbaks. Troligtvis kunde hon inte komma tillbaks upp på vår båt när hon hoppat av och kröp in i en annan istället. Ägaren märkte inte detta och stängde och låste för att åka hem och när han kom ner till båten idag hittade han vår lilla kattfröken.

I förrgår kväll åkte vi vidare till Gran Canaria då vi bokat plats här och skall få besök av släkt och vänner. Kom hit igår vid elvatiden på förmiddagen. Innan vi åkte bad vi hamnpersonalen hålla koll igen och ringa om de hittade henne. Vi fick även kontakt med en ideell organisation på La Gomera som kastrerar vildkatter och tar hand om upphittade katter, de la upp en efterlysning på Facebook för Strumpan. Nu blir det nattsegling tillbaks igen för att hämta upp henne. Skönt att få henne tillbaks.  

 

Kommentarer:

1 Anonym:

Så skönt. Vad glada vi blir. Det är verkligen strumpan på äventyr 😊😊

Svar: Vi med😸
Strumpan, Anders och Kristina

2 Anonym:

Meddelandet var från Karin o Morgan

Svar: Trevligt 😸
Strumpan, Anders och Kristina

3 John%252520och%252520Irene:

ÅHHH, vilken lättnad😻❣️❣️ så skönt att Strumpan kom till rätta, och vilket äventyr ni alla tre varit med om!! John säger att det är sele som gäller 😾 Vi har varit jättbekymrade och kollat bloggen ”stup i kvarten” Ha en god segling tillbaka till La Gomera 😊👍 Och tack för alla fantastiska bilder och Reportage från resan.Vi njuter, och det gör ni också förstår vi. 🤗 Kram. John & Irene

Svar: Ja nu är det sele som gäller eller som någon skrev i kommentar på Facebook, strumpeband.
Strumpan, Anders och Kristina

4 Nina:

Åh, herre gud va gött!! Hurra! 🐾🙀👍

Svar: Ja, det är jätteskönt.
Strumpan, Anders och Kristina

Kommentera här: