Det bränns!

Lugn och ro i sittbrunnen innan det är dags för lite grillning med kompisar och släkt. Igår var sista arbetsdagen på drygt ett år. Känns väldigt overkligt och förväntansfullt och ganska underbart 😊 . Imorgon vid 16 tiden bär det iväg.

Igår packade vi ut det sista, fångade in katten som satt paralyserad i trappan hemma. Hon har nog anat ett tag nu att det är något på gång. När vi stängde till kattluckan, låste dörren och tog fram kattburen visste hon ju säkert att det skulle bli bilfärd. Att åka bil är inte någon favoritsysselsättning men det gick ändå rätt bra att få med henne. Nu är det båten och vi som är den fasta punkten i tillvaron och än så länge så har hon inte vågat sig på att gå upp i sittbrunnen.

Vi åkte i alla fall via mataffären på Torp och handlade för grillning och familjelunch. När vi kommit fram blev det en utmaning att få plats med allt i kyl och frys mm. Nu är det i alla fall stuvat och packat. Bad väntar om vi vågar oss i… flera 1000 små brännmaneter hela vägen runt båten imorse. Hoppas de försvinner snart.

Kommentarer:

1 John & Irene:

Lycka till❣️❣️❣️ Vi kommer att vara ivriga följare 😃😀

Svar: Tackar.
Strumpan, Anders och Kristina

2 Marika:

Lycka till på resan och var rädda om er! :) Hälsn Marika i Uddevalla

Svar: Tack för det.
Strumpan, Anders och Kristina

3 Anonym:

Vilket äventyr ni ska ut på!!!
Lycka till önskar Ulla och Monica (Flingan)

Svar: Tackar.
Strumpan, Anders och Kristina

Kommentera här: