Tentanerver och resfeber

Mindre än tre månader kvar till avfärd. Trots att det börjar närma sig har vi tagit det ganska lugnt ett tag. Har varit simtävlingar som på nytt tagit upp vår tid på helgerna. Simning och tävlingar är ändå ganska skoj.

Något som i alla fall är klart är utsjöskepparkursen. Tenta igår och sedan en lite nervös väntan innan jag fick min stämpel i den blå boken.  Strömtrianglar och tidvatten, nu har jag koll (tror jag). Har skrapat ihop några stämplar i min blåa bok nu 😊. Anders gick utsjöskepparkursen för ett år sedan och håller nu på med att ta LRC certifikat. Där blir det tenta om en vecka eller så.

Blir lugnt på fixarfronten kommande helg med för då blir det bilfärd till Umeå för att hämta hem dottern och alla hennes saker efter snart två års studier. Vad fort tiden går.

Påsk får det bli fart med båtfixning för det skulle vara skönt att få i båten och att börja lägga in alla saker som nu ligger här hemma och dräller.

Dags att börja ordna och sortera vår sjukvårdsutrustning i lite olika lådor och att skria en ny lista på det som är kvar att handla.

Första båten från avseglargruppen gav sig iväg från Sverige idag. Lycka till på färden Tindra. Hoppas att vi hinner ikapp er och att vi träffas i någon hamn eller bukt.

Inte utan att man börjar få lite resfeber nu mitt i alla härlig väntan😊.

Kommentera här: